Skip to content Skip to footer

Què és el KIT DIGITAL?

Impulsem la digitalització de la vostra empresa.

El Kit Digital és una iniciativa del Govern, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital.

Quin és l’objectiu? Impulsar la digitalització bàsica de la petita i mitjana empresa amb la digitalització més innovadora (intel·ligència artificial, internet de les coses, big data).

A qui va dirigit el KIT DIGITAL?

Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci.

Ajuts per a tot tipus d'empreses

BENEFICIARIS MICROEMPRESES: d’1 a 9 treballadors
PETITES EMPRESES: de 10 a 49 treballadors AUTÒNOMS

Aquí podreu escollir els nostres serveis

Trieu les solucions digitalitzadores del Kit Digital que millor s’adaptin a les necessitats del vostre negoci. A la secció de “Categories de solucions digitals” podreu consultar en què consisteix cadascuna i l’import de l’ajuda concedida per a cada solució. Seleccioneu les que necessiteu!

La nostra empresa us pot oferir aquests tres apartats. Llegiu tota la informació i no dubteu amb contactar amb nosaltres.

Categories a escollir

COMERÇ ELECTRÒNIC - FINS A 2000€

El principal objectiu de la categoria és crear la teva pàgina web de compravenda de productes i/o serveis que utilitzi mitjans digitals per al seu intercanvi. A més de donar visibilitat a la teva marca, disposaràs d'un e-commerce o botiga en línia.CLICA PER A MÉS INFORMACIÓ!

LLOC WEB I PRESENCIA A INTERNET - FINS A 2000€

Per a tenir una bona presència a les xarxes, cal destacar. Us oferim un projecte tancat de principi a fi. Realitzem fotografia, vídeo, disseny gràfic... tot el necessari per al vostre portal.CLICA PER A MÉS INFORMACIÓ!

GESTIÓ DE XARXES SOCIALS - FINS A 2500€

L'objectiu principal d'aquesta categoria és promocionar la teva empresa a les xarxes socials.CLICA PER A MÉS INFORMACIÓ!

Exemples dels nostres treballs

Gestionem dominis i servidors.

  • Servidors propis dedicats
  • Certificats SSL
  • Gestionem el teu posicionament (SEO)
  • E-mail marketing
  • Botigues on-line
  • Web Corporatives

Som un equip preparat per oferir tots els serveis relacionats amb els projectes web. Ens encarreguem de tot el projecte, d’inici a final.

Fotografies, textos, posicionament, servidors, domins…

Tot el que necessiteu per a estar on-line.