Skip to content Skip to footer

Disseny gràfic i impressió

"El disseny gràfic és simple, per això és tan difícil" (Paul Rand)

El disseny gràfic és el mitjà que permet crear una entitat corporativa pròpia, no només a nivell visual, sinó que serà la manera de presentar-se en public per diferenciar-se en el mercat.

Una bona imatge corporativa, s’ha d’ajustar a la personalitat de l’empresa o producte per comunicar tota la informació que volem que els nostres futurs clients reconeguin, al mateix temps que cumpleixi la seva funció estètica i emocional.

Servei d'impressió tant de petit com gran format.

  • Catàlegs, revistes, llibres, …
  • Targetes de visita, invitacions, paper de carta, sobres, albarans, …
  • Vinils per exterior i interior
  • Retolació de vehícles
  • Retolació de comerços i decoració
  • Paper de paret

La primera impresió és la que conta! Per aquest motiu és indispensable acompayar un bon dissseny amb una presentació final innovadora i professional gràcies al gran ventall de possibiliatst que ofereix la impressió en diferents suports, material i acabats. 

Us oferim tots els serveis de impressió que necessiteu i ajudarem a seleccionar els millors materials i acabats del mercat. 

Ens adaptem al teu pressupost

Tenim tota mena de pressupostos. Estudiem el vostre cas i ens adaptem a les necessitats del vostre negoci sense perdre qualitat.

Solucions creatives

Escoltem les vostres propostes i plantejem diferents opcions per aconseguir crear una identitat feta a mida del vostre negoci.

Feines de qualitat

Oferim una gran varietat d’acabats en tot tipus de disseny per donar un punt diferencial al producte i obtenir una imatge més atractiva

Dissenys efectius

La nostra finalitat és aconseguir fusionar les necessitats del nostre client i la importància del seu producte amb una marca innovadora i estètica.